Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného cukru...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného cukru...
Jako čistě přírodní sladidlo, získané zahuštěním mízy cukerného javoru, je javorový sirup (spolu s medem a melasou) vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Javorový sirup se známkuje podle barvy, a tím i chuti. Čím světlejší barva, tím jemnější méně intenzivní vůně a chuť, a tím dražší sirup. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek. Grade B (Canada No. 2 Medium) je světlý javorový sirup, méně intenzivní javorové chuti. Grade C (Canada No.2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť. Grade D (Canada No. 3 Dark) je tmavý sirup vhodný pro gastronomii a výrobu potravin.
Použití: Grade C je vhodný ke stolními použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.
Složení: 100% zahuštěná míza z javoru cukrového
Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota 1496 kJ/358 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 77 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,01 g
Název a skladování: Javorový sirup. Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.