Popis produktu
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Recenze
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- Nulová energetická hodnota
- Velmi dobře nahrazuje cukr
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- výborná náhrada krystalového cukru
- zdravá alternativa k běžným sladidlům
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- Velmi dobře napodobuje chuť sacharosy
Chutí i konsistencí velmi dobře nahrazuje řepný cukr, a přitom má kalorickou hodnotu blížící se limitně nule.
Je to výborné a v naší rodině osvědčené sladidlo, a i když je zřejmě vyráběno chemickým processem, nemá taková zdravotní risika jako aspartam, acesulfam nebo cyklamát. Jde o cukru podobnou látku, se kterou tělo nemá problémy.
Jediná malá zvláštnost je, že v džemu má tendenci krystalisovat a tvořit pevné konkrece. Ale cucat nebo opatrně kousat tyto krystaly je vlastně příjemné.
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Popis produktu
Sukrin (někdy též nesprávně označovaný jako Cukrin) je 100% přírodní náhrada klasického cukru i umělých sladidel. Vyrábí se z hroznů a je vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.
Sukrin krystal sice vypadá jako cukr, chutná jako cukr, ale jako cukr se nechová. Je šetrný k zubům a nijak je nepoškozuje, nezvyšuje hladinu cukru v krvi, nemá žádné kalorie a navíc funguje jako antioxidant.
Sukrin krystal se velmi dobře dávkuje, jeho sladivost je jen mírně nižší, než sladivost klasického cukru.
Sukrin krystal se může používat také při pečení a vaření. Je vhodný pro přípravu sladkých nápojů, sladkého pečiva, cukroví, marmelád… zkrátka všude tam, kde se používá obyčejný cukr krystal.
Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.
Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný.
Složení a nutriční a diabetické hodnoty najdete pod záložkou PARAMETRY nad tímto textem.
Další informace najdete na stránce Co je Sukrin?.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- Nulová energetická hodnota
- Velmi dobře nahrazuje cukr
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- výborná náhrada krystalového cukru
- zdravá alternativa k běžným sladidlům
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- Velmi dobře napodobuje chuť sacharosy
Chutí i konsistencí velmi dobře nahrazuje řepný cukr, a přitom má kalorickou hodnotu blížící se limitně nule.
Je to výborné a v naší rodině osvědčené sladidlo, a i když je zřejmě vyráběno chemickým processem, nemá taková zdravotní risika jako aspartam, acesulfam nebo cyklamát. Jde o cukru podobnou látku, se kterou tělo nemá problémy.
Jediná malá zvláštnost je, že v džemu má tendenci krystalisovat a tvořit pevné konkrece. Ale cucat nebo opatrně kousat tyto krystaly je vlastně příjemné., zakoupeno v Sukrin & spol.
- „chladivá“ příchuť
- menší sladivost je vyvážena cenou
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- nulová energetická hodnota
- vypadá jako řepný cukr
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- sladidlo zcela bez kalorií
- bez škodlivých vedlejších účinků
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- žádné kalorie
- bez pachuti běžných sladidel
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- sladí jako cukr, nemá žádnou pachuť
, zakoupeno v Sukrin & spol.
Dobrý
, zakoupeno v Sukrin & spol.
- Sladí dostatečně.
- Chuť je podobná jako u cukru, jen mírně jemnejší.