GRIZLY Datlový cukr BIO 500 g
Administrativní zařazení: Přírodní sladidlo
Složení: Datle* 100 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Spojené Arabské...
149 Kč
Doprava 59 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Grizly.
Seřadit:
Doporučené nabídky (2)
Skladem • 1 varianta69 Kč88 % • 76 recenzíDalší informace
GRIZLY Datlový cukr BIO 500 g
Administrativní zařazení: Přírodní sladidlo
Složení: Datle* 100 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Spojené Arabské...
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu, soji, mléka, obilovin obsahujících lepek.
Vlastnosti a výhody: Datlové sladidlo se vyrábí z čerstvých datlí. Datle se nejprve prohřejí horkou parou, což urychlí cukernatění a zajistí rovnoměrnou konzistenci. Poté jsou usušeny a namlety na jemný prášek - datlový cukr.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Používáme jej na pečení a ke slazení různých pokrmů - dezertů, ochucených jogurtů, müsli, palačinek a kaší. Můžeme jím úplně nahradit cukr v pekařských receptech, ale musíme počítat s tím, že sladí o něco méně. Datlový cukr není vhodný ke slazení nápojů, protože se vodě zcela nerozpustí (obsahuje nerozpustnou vlákninu). Sladí o něco méně než běžný rafinovaný cukr, ale jeho výživové hodnoty za to opravdu stojí. Oslaďte si život zdravěji.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta69 Kč88 % • 76 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Super výrobek. Pro rodinné zdraví používáme méně cukru. Navíc dáváme přednost cukru z co možná nejpřírodnějšího zdroje. Nabízí se nám dva cukry: kokosový a datlový. Využíváme oba, ale každý má jinou chuť i konzistenci a hodí se tudíž na jiné účely.
Datlový cukr je méně výrazný než kokosový. Také obsahuje měně přírodního barviva. Doma ho využíváme na přislazení výrobků, které již tepelně nezpracováváme. Dáváme ho do krémů na promazávání dortů, ale i na přislazení na knedlíky či do kaší.
Kokosový cukr naopak používáme na pečení. Jeho tmavohnědá barva a výrazná chuť jsou skvělé na brownies a chocolate chip cookies.